Om oss

Känslan av det vackra Napoli

Ciro utvecklar ett nytt casual dining koncept. Här får du uppleva hur den napolitanska pizzan blir till. Med den bästa ugnen, de främsta pizzabagarna och råvaror från Italien hoppas vi kunna bjuda in er till känslan vi fått av vackra Napoli.

Ugnen håller den optimala pizzatemperaturen 450 grader. I och med ugnens värme är pizzan klar på mindre än 90 sekunder och råvarorna på pizzan behåller sin smak och struktur.

Med över 15 års erfarenhet av branschen anser vi att det är rätt tillfälle att genomföra ett koncept som är helt unikt. Vi kommer satsa på stenugnsbakade pizzor som görs framför kund, helt unik inredning jämfört mot andra pizzerior och skön atmosfär. Prismässigt ska sortimentet vara konkurrenskraftigt mot etablerade pizzerior, men vara tydligare inriktat på att ge valuta för pengarna.

Det finns ett ord som kan sammanfatta allt vi gör - kvalitet. Kärnan i vårt koncept är kärleken, omsorgen och noggrannheten när det gäller vad vi serverar. I längden är det alltid smakupplevelsen som räknas. Samma kompromisslösa hållning har vi när det gäller inredning, atmosfär, service och affärsmannaskap.

Bli Franchisetagare

Vill du ta del av vårt framgångsrecept på att driva en egen Ciro? Att gå med i kedjan har många goda fördelar. Bra avtal till exempel. Vår framgång idag blir din gemensamma framgång imorgon. Tillsammans är vi starka.

Bli Franchisetagare